Hei golfipere,

Kevadel saabus Eesti Golfiliidult erinevate, meile jõukohaste mujal Euroopas toimuvate võistluste infot, ning saigi kokku pandud väikene grupp huvilisi ....
Alguses oli meid muidugi rohkem aga eks töö asjad ning suvised käimised perega, võtavad ka osa oma. Seega valisime välja Prahas toimuvad Tsehhi Mid-Am Meistrivõistlused, et plaan teoks teha.

Pikale autoreisile läbi Läti, Leedu ja Poola asusid siis Toomas Tamme, Eero Soosaar ja kapten.
Kuna võistlustasu, mis oli mõnusalt soodne (90€) sisaldas ka prooviringi siis ega siin palju mõtlemist olla ei saanud - tuligi teisipäeva hommikul so 17.juulil leekima panna.
Kuna täisteekonna pikkuseks kujunes ca 1581 km siis kindlasti vajasime ka ühte öömaja ning selle leidsime kenasti Wroclawi linnas Poolas. Kui lõpuks siis Prahasse kohale jõudsime ootas meid ees täiesti tundmatu links tüüpi golfiväljak ....Par 72, valgetelt 6161 m - detailne info siin!

Praha City Golf klubihoone ja 18 griin (par3)

Prooviringid nagu ikka tavaliselt õnnestuvad kõigil suhteliselt normaalselt, sest puudub veel austus väljaku vastu ning rasked kohad ei tundugi nii keerulised. Eks oli niimoodi ka meil. Seega täiesti mängitav ning nauditav väljak, kus mõlemad raja pooled on disaininud erinev arhidekt!
Juba Eestis olles saatsin võistluse direktorile ka kirja, kus palusin meid panna suhteliselt lähedastesse flaitidesse, seetõttu et reisime ju ühe autoga. Nüüd kohapeal selgus siiski, et nad ei saanud päris meie soovidele vastu tulla ja seega I mänguringi alustab Toomas 8:50 ja Eero ning mina vastavalt 12:30 ja 12:40 :) Mis seal ikka, kohal me oleme ju ja egas mängimata ka ei jäta ....

Mänguringidest juba järgmises postituses siis täpsemalt!

Kapten Prahast,


Kommentaarid

Populaarsed postitused