Czech International Mid-Am Championship II mängupäev


Värsked emotsioonid esimesest mängupäevast
polnud veel lahtunudki, kui me pidime Eeroga juba ca 6 paiku ärkama, et jõuda 7:42 ja 7:54 startidesse!
Endamisi mõtlesime küll, et ehk suudame siiski mängust rohkemat välja pigistada ning vähemalt sama hea tulemuse, kui mitte parema, teisel päeval välja mängida ....
Seekord alustasime meie 10-ndalt tiilt ja Toomas omakorda esimeselt (pööratud järjestus). Algus oli päris mõnus ja Eero alustas kena Pariga (kuigi avalöök oli veidi võsas seekord). Mis aga edasi juhtus, sellest ei saa ta ise ka veel seni aru. 12-ndal, kus lipp endiselt keerulise koha peal, lisandus quattro ja järgmisel Par5-l veel tripla otsa - seega võib mõista, mis tujuga edasine mängupäev pidi mööduma :)

Ka minul õnnestus start päris kenasti ja tundus, et ma ei suudagi siinsetel suurepärastel griinidel enam putte mööda lüüa. Õnneks või kahjuks läks see tunne kiiresti üle, kui eilsel birdie rajal, täna duplaga maha tulin. Eks golf annab ja võtabki vahel - nii et kõik on kenasti tasakaalus. Ega siin väga paremaks enam mäng ei läinudki ja nii Eero kui mina lõpetasime II ringi tulemustega 90 lööki ja kohtadeks võis jääda ca 70 piirimaile (HCP asetuste järgi olime üldse 90 osavõtja seas ca 80ndad).
Kuna Toomas startis alles 13:44 siis me isegi kohtusime temaga pärast mängu ja tegime "õllede peale kihlveo", et ta suudab meist täna paremini mängida .... Suure saladuskatte all võib ära mainida, et ta kaotas meile ühe löögiga (91) ja seetõttu ka kahe õllega :)

Pilsner Urguell - selle võistluse suurtoetaja - märjukene maksis klubis ca 1,90 €

Cuti piiriks jäi seekord 82 ja 84 lööki, mis ideaalis oleks isegi võinud jõukohane olla meile kõigile.
Seekord siis sedamoodi aga ega väga põdema ei jää - väljak võõras ja salakaval, iga väiksemagi eksimuse karistab kenasti ära ja super puudriga bunkrid, mida Eestis vaevalt ei leidub ....

Lõpptulemused leiate siit!

Homseks tegime plaanid, et võtame Albatross'i ette ja madistame omaette European Tour'i väljakul!

 


Kapten Prahast,


Kommentaarid

Populaarsed postitused