Ees on Matchplay finaalide päev

Kuidagi märkamatult on aeg lennanud. Aeg, mida meil kõigil alati napib ...
Otepää Golfiklubi 2018 aasta Rajamängu meistrivõistlused on jõudnud faasi, kus kõikides klassides on selgunud 4 parimat ehk Final Four'i mängijat!

Naiste Meistriklassis on kindla mänguga kõik oma vastased teel finaalpäevale alistanud nii Alice, kui ka Triin Anette - mõlemad on kindlasti ka oma poolfinaalide kindad soosikud. Alice kohtub "vana tuttava" Airega, kellega peeti juba tõeline põnevuslahing tavavoorus. Kas Aire saab oma revansi just nüüd või on naistest madalaima HCPga mängijal siiski veel järgmine käik juurde panna?
Eks-presidendi Triin Anette'i poolfinaalivastane on Eva, kes on läbi tule ja vee käinuna jõudnud faasi, kus saab ainult paremaks minna. Kindlasti mõjus Evale positiivselt ka hiljutine sünnipäev ning seoses sellega on kindlasti ka "isu" kasvanud. Kõik määrab õnne olemasolu griinil :) Ootame põnevusega.

Livescoringu link siin!

Meeste Avatud Liigas on seis üpriski intrigeeriv. Kõrgeimat asetust omanud eks-kapten Priit oskas küll teises tavavoorus kaotada ühele tõusvale tähele nimega Kaur, kuid kindel mäng miinusringides, tõi ka Priidu tagasi püünele - võimalus püüda medalit ja miks mitte ka kõige säravamat! Niisiis kohtuvad poolfinaalides Ivar ning Priit. Teises poolfinaalis leiame me, usun ka iseendale päris positiivse üllatuse pakkunud, klubi president Toomase. Temal tuleb omas lahingus vastu hakata nooremale generatsioonile ja tublile head caddiemasterile Joel'ile. Joel, kes just pääsu eest Final Four'i tegi oma esimese golfiringi alla 90! Seega on mees hoos ning julge on selle hundi rind (või haavleid täis), kes tema teele satub :) Jällegi maiuspalad igale maitsele - kuidas kontrollida emotsioone esimeses poolfinaalis ning kas ja kui delikaatselt vastu hakata klubi presidendile!

Livescoringu link siin!

Meeste Meistriklassis on kõikide panuste ja pöidlahoidmiste kiuste, nelja parima hulka jõudnud siiski vaid head mängijad, kellele ka õnn on soosiv olnud ja oma vastased on nopitud erilise mõnuga :) Oma esimest klubi medalit sihib kindlasti Igor, kelle suhteliselt stabiilne mäng on viinud ta olukorda, kus kõik on võimalik ja nii lähedal .... Sellele soovib kindlasti oma vastulause öelda Juss, kes ometi ei taha ju perekonnas see "igavene teine" olla ning mis oleks veel toredam, kui perekonda võimalusel ka mitu medalit tuua. Hea siis köögiukse peale riputada, kui sõbrad jälle veinitama tulevad ...
Teises poolfinaalis tuleb käesoleva blogi autoril vastu minna Viljarile - mehele, kes on kindlasti oma fantaasiarohketes unenägudes juba kõige kirkamat medalit oma kaelas näinud :) Viljar on seni oma kohtumised kenasti oma poolele kallutanud ning sammunud võit-võidult eesmärgile lähemale. Alistatute seas oli ka valitsev löögimängu meister Toomas ja tõusev täht Raivo. Siiski siiski on ka kaptenil ehk veel viimane sõna ütlemata ning midagi kerget siin kellegi jaoks ei tule.
Mida võib kindlasti juba ette ennustada on see, et midagi ennustada polegi võimalik - kõik pannakse paika mõnusas sõbralikus õhkkonnas ja loodetavasti ka mängitavate griinide peal. Usun, et seal on võimalik palju võita ja samas ka nii palju kaotada ....

Livescoringu link siin!


On nagu on ja pall on ümmargune!
"Par on par" - kuigi pühapäeval ei pruugi sellest ka raja võitmiseks piisata ;)

Finaalide ootuses,

Teie kapten

Kommentaarid

Populaarsed postitused