Hei!

Olen Margo Liiv, teie klubi uus kapten!
Nagu enamus lugejaid juba teab, võtsin ma üle Otepää Golfiklubi kapteni kohustused 2017 aasta sügisest ning edaspidi üritangi huvitavamatest tegemistest ja põnevamatest sündmustest klubis ja mujal, siin ülevaate anda!

Meie uute klubiliimetega on siinkohal ka hea tuttavaks saada ja ennast tutvustada - kes ma olen??
Alustasin golfimänguga aastal 2008, kui läbisin meie väljaku Pro Valdek Apivala juures Green Card'i kursuse, millega andsin väikese näpu sellele kaasahaaravale ja ettearvamatule mängule. Nagu nüüdseks teada, sai see mäng minu üle võidu ja lisaks "väikesele näpule, läks terve käsi!" :)
Esimestel aastatel ei tundnud ennast rajal just kõige kindlamalt ja peas keerlesid juba ka loobumise mõtted. Kui aga mäng-mängult tunne järjest paranes ja väljakul vapralt endaga võideldes ka esimene
Par tuli, olin müüdud mees! Tundsin kohe alguses mõnusat toetust ka teiste mängijate poolt, samuti olid mul toredad mentorid, kes viitsisid tol ajal minuga esimesed "kõplamisringid" teha. Selle eest pean tänama eelkõige oma head sõpra ja klassivenda Harrit (tema mind üldse selle mängu juurde tõi!) ning esimest mentorit Tuijat! Tänud teile!
Ei läinudki üldse mitte kaua, kui sülle kukkusid ka esimesed klaasist karikad ja tulevik näis helge. Mäletan, et klubi 2009 aasta Meistrivõistlustel, saavutasin grupis "Mehed Tulevikulootused" III koha, selliste tegijate nagu Andres Kulbin ja Vadim Apuhtini järel. Seega oli korralik "karjääri" algus tehtud ja aasta-aastalt kasvas ka mängitavate ringide arv ... lisandusid juba traditsioonilised soojamaareisid nagu Tai, Tenerife, Küpros jt.
Ja kui aeg oli juba küps ning troon lahtine, õnnestus ka esimene meistritiitel aastal 2015 endale välja võidelda. Ega see tollel hetkel väga kohale jõudnudki, tegin lihtsalt omad ära ja kui sellest piisas võiduks, mis paremat võikski tahta! Kohe järgmisel aastal lisandus kollektsiooni veel 2 tiitlit ...

Seega võin kokkuvõtteks öelda, et kui varasemalt mõtlesin, kuidas töö kõrvalt veidi golfi mängida siis nüüd pean pead murdma, kuidas ka golfi kõrvalt jõuaksin veidi tööd teha :)
Igal juhul see tore mäng seob inimesi ja sõpru, avardab silmaringi ja maailma ning kõigele lisaks veel võistlusmoment, mis paljudele isegi liiga tähtis. Võtke rahulikult ja iga asi tuleb õigel ajal!

PS. Kui keegi uutest liitujatest soovib minuga mentorringi siis kontakt on klubi kodulehel kenasti olemas ning püüan ka ise oma panuse anda. What goes around comes around!












Teie kapten,
Margo

Kommentaarid

Populaarsed postitused