Avatud Liiga hooajast

Otepää Golfiklubi matchplay Avatud Liiga on mõeldud kõigile  golfimängijatele, kelle HCP on kõrgem kui 16,5  ja kellel seetõttu on mõnevõrra vähem võimalusi konkureerida rajamängu meistritiitlile, kuid tahaksid siiski selles põnevas formaadis võistelda. Teist aastat järjest on osalejaid terve tabelitäis ja andmine on sama vihane kui meistriliigas. 
Finaalpäevale on täiesti puhaste paberitega pääsenud Oliver Lüütsepp, kel on kindel plaan oma mullune kolmas koht võiduks vahetada. Oliveri mängus hooaja algul oli kindlust kõvasti ja võidud olid ülekaalukad. Kaks viimast ringi on tal olnud sisu ka oma kasuks pöörata väga tasavägised mängud - nii Harri Värvi kui Arno Ruusalepa vastu tuli võit viimasel rajal.  Arno mängu kirurgilist teravust on saanud tunda mitmed mehed, Indrek Lüüsi vastu nõelas  Arno kolm birdiet esimese kuue rajaga, teisel poolel veel rida ilusaid pare järjest ei jätnud vastastele just palju võimalusi.     Pääsu poolfinaali otsustab kohtumine Martti Lilleoru vastu. 

Uue tulijana on Gustav Mäe näidanud kindlust läbi hooaja ja samuti vaid võite tunnistanud. Gustavi viimane vastane oli Martti Lilleorg, kes ka mängu esimest poolt ka domineeris. Reisiväsimust ja mitte kõige paremat hoogu tundnud Gustav kaalus isegi peale esimest poolt ülejäänud radade äraandmist, aga spordimehelikkus sai väsimusest võitu ja radu hakkas ükshaaval tagasi tulema.  Martti sai veel oma võimaluse kui 17 raja oma kasuks pööras, aga viimasel rajal püsis fairwayl ainult Gustavi pall, niimoodi talle 2 up võit.
Oma hooaega tagasihoidlikult hinnanud Gustav märkis, et läbi turniiri on pigem vastastel olnud raske või rohkem ebaõnne, kui et ise suurepärast golfi näidanud oleks. Lisaks  nimetas ta asjaolu, mis matchplay formaadis mitte vähetähtis pole - turniir annab suurepärase võimaluse kohtuda ja tutvuda klubikaaslastega, kellega muidu ehk mängima ei sattugi. Kaotajate poolelt pääses poolfinaali Raivo Simson, kes sai järjest jagu Jaak Vahist, Oliver Helmist ja viimases  ringis samuti väga hea turniiri teinud Harri Värvist. 

Poolfinalistid rivistuvad pühapäeval stardijoonele pühapäeva, 6 augusti hommikul kella kaheksast. Kindlasti teeme kõigile matchplaysõpradele võimalikuks ka livescoringu.  Nagu juhend ette näeb, tagavad esimesed kaks endale soovi korral koha järgmisel aastal meistriliigas, et näidata oma oskusi klubi kõige vägevamate vastu.

Jääme finaalpäeva ootama,

Teie kapten








Kommentaarid

Populaarsed postitused