2018 a Matchplay esimesed voorud läbi


Rõõmurohket uut Matchplay hooaega kõigile osavõtjatele!

Sellel aastal saime Otepää Golfiklubis kokku meeste Meistriklassis traditsioonilised 32 klubi parimat mängijat (selle erandina, et 2017 a Avatud Liiga võitja saab Wild Cardi Meistriklassi). Võib juba etteruttavalt lisada, et Raivo Simson oleks selle kutse nii-või naapidi saanud! Niisiis tuli meil 2018 a Matchplay HCP piiriks 16,5 .... Napilt esimesena jäi sellest seltskonnast välja eks-kapten Priit :)
HCP järgi on meeste esimese asetusega Benno Maaring, kellel Rajamängu tiitel kindlasti mõtetes mõlgub, pole ju viimastel aastatel stabiilset mängu näidanud Benno seda veel saavutanud.
     Avatud liigas on mõnevõrra lahjem osavõtt. Eks kindlasti mõjutas paljude otsust Otepääl mängida, ka meie väljakul toimuvad muudatused ning eelkõige tänu viimaste aastate griinide suhteliselt kehva olukord. Küll aga teeb siirast head meelt meie naiste Meistriklaassi tubli 13 naise (minu andmetel üldse ajaloo suurim) osavõtt. Esinumbrina astub võistlustulle Alice Andressoo.

Peale põnevaid avaringi kohtumisi on meeste Meistriklassis oma kohtumised seni küllaltki murevabalt läbinud Benno, Igor, Juhan Kolk, Toomas Tamme, Viljar Pärnamäe, Juhan Peedimaa, Raivo Simson ja käesoleva blogi autor :) Kõige suuremaks üllatajaks võikski just pidada 2017 a Avatud Liiga võitjat Simsonit, kelle suurepärane kevad sai jätku Rünno ning Taneli alistamisega!
Tulised kohtumised jätkuvad ka terve juunikuu ning terad hakkavad sõkaldest eralduma ...

Avatud Liiga pakkus teises voorus kohe suure üllatuse, kuna esimesena asetatud eks-kapten Priit ei saanud paraku vastu kõva võitlejana tuntud Kaur Andressonile ning pidi võtma vastu kindla kaotuse.
See aga pole veel lõplik kaotus sest ka kaotusringist on varemgi poodiumile end välja võideldud ...

Naiste Meistriliiga alustas nagu ikka veidikene hiljem ning esinumbrina alustanud Alice'i teise ringi mäng (esimeses oli Alice tänu asetusele vaba, nagu ka Triin Anette ja Lea) Aire Siim'uga kujunes tõeliselt thrilleriks. Mõnusa huumoriga rajamängu mängiv Aire suutis 18 raja lõppedes viigi välja mängida ning mindi juba teisele ringile ... Seal õnnestus siiski Alice'il 20-ndal rajal siiski oma võtta!
Tubli tulemus siiski, ent suurfavoriit pääses sellel korral lihtsalt ehmatusega :)

Ahjaa, peale esimest naiste Rajamängu vooru, kaotas blogi autor ka väikese sõbraliku kihlveo ning jääkülm Prosecco ootab endiselt tema külmikus vaprat võitlejat ... Kes teab, see teab :)

Täpsemalt ja mahlasemalt Matchplay'st juba siis, kui algavad otsustavad mänguringid, ning selguma hakkavad mängijad, kes võitlevad koha eest Final Four'is




Teie kapten,







Kommentaarid

Populaarsed postitused